Armas Hömpän helmien lukija!

Ensimmäiset viikot Hömpän helmien parissa ovat osoittaneet, että hömppä kiinnostaa ja puhuttaa, emme siis selvästikään perustaneet romanttista viihdekirjallisuutta esittelevää blogia turhaan. Lukijat ovat lähettäneet meille kiinnostavia juttuja ja osallistuneet aktiivisesti keskusteluihin, joiden asiantuntevuus ja tasokkuus häikäisevät. Lukeneisuus on laajaa ja monipuolista, mielipiteet perusteltuja, rehellisiä ja omaperäisiä.

Jotta blogi olisi todella nimensä veroinen, tarvitsemme jatkuvasti Sinun apuasi, arvoisa lukija. Kaipaamme, suorastaan janoamme juttuja lukemistasi hömppäkirjoista. Voit kirjoittaa ajankohtaisista uutuuskirjoista, tai kirjoista jotka muuten ovat päätyneet luettavaksesi kirjastosta tai kesämökin kirjahyllystä. Olisimme myös kiinnostuneita hömppäkirjoihin liittyvistä lukumuistoistasi. Mikä kirja on tehnyt sinuun vaikutuksen, hyvässä tai pahassa? Ei ole aina pakko kehua kirjaa, voi vähän haukkuakin, sillä se mikä omasta mielestä on kaameaa tuubaa, voi toiselle olla päivän piristys.

Vinkkaa siis meille hömppäkirjasta, olipa se mielestäsi ihana tai kamala. Olipa sen lukemisesta 60 vuotta tai 6 sekuntia. Jokainen lukukokemus on meille kallisarvoinen, ainutkertainen ja jakamisen arvoinen. Toimituksen sähköpostiosoitteet löytyvät blogin oikeasta laidasta. Ilahduta meitä, odotamme viestiäsi!

-Kirsti