Oletko omilla aivoillasi ajatteleva ihminen joka haluat viihtyä hyvien kirjojen parissa? Totta kai olet, ethän muuten olisi päätynyt tänne. Tämän sivuston tarkoitus on keskittyä esittelemään hyviä hömppäkirjoja, sekä uusia että vanhoja, ja olemme sen vuoksi kiinnostuneita erityisesti Sinun lukukokemuksistasi, vaikka aloitammekin kertomalla omistamme.

Hömppä on meidän määritelmämme mukaan erityisesti naisille suunnattua kaunokirjallisuutta, jolle on olennaista tunteiden käsittely ja oikean kumppanin etsintä. Meille kelpaavat esiteltäväksi kaikki hömppäkirjat, jotka ovat onnistuneet liikauttamaan lukijan tunteita ja ajatuksia. Meidän missiomme on saattaa ihmisiä yhteen juuri heille oikeiden kirjojen kanssa, jotta he voisivat virkistyä ja avartua ja voimaantua, tai sitten vain tappaa aikaa kirjojen parissa, kun televisiosta ei tule tänäänkään mitään. Joten jos olet lukenut hyvän kirjan ja haluat jakaa kokemuksen kanssamme, lähetä meille postia.

Emme ole kiinnostuneita pelkästään uutuuksista tai klassikoista, jokainen lukukokemus on meille yhtä arvokas. Kirjojen lisäksi aiomme esitellä kiinnostavia kirjailijoita ja kysellä heidän mielihömppäänsä. Etsimme myös ulkomaankirjeenvaihtajia, ulkosuomalaisia jotka ovat seuranneet nykyisen asuinmaansa kirjallista kulttuuria ja erityisesti hömpän asemaa siellä. Millaista hömppää luetaan Kiinassa, Australiassa, Amerikassa, Espanjassa, Thaimaassa? Auta meitä, tahdomme tietää!

Tule etsimään kanssamme hömpän helmiä, kehittyköön tästä blogista yhtä monimuotoinen, yllättävä ja hauska kuin hömppäkirjojen ihmeellinen maailma!

-Kirsti