Mehevän paksu lukuromaani kevään iloksi. Menestyneellä TV-toimittaja Ingridillä menee vielä lujaa, vaikka paras ikä ruudussa on kohta ehkä ohi. Hän on onnellisesti naimisissa ja kahden ihanan nuoren äiti. Mutta suuren elämänmuutoksen aikoihin hän saa selville salaisuuden, joka järkyttää koko hänen maailmansa perustuksia.

Parikymppinen Natalie on rakastumassa päätä pahkaa. Hänen aikoja sitten kuolleen äitinsä salaperäinen menneisyys ei kuitenkaan jätä häntä rauhaan. Uskaltaako Natalie lopultakin etsiä vastauksia kysymyksiinsä, mielikuvia palaa hiljalleen?

Charlie rakastaa perhettään ja työtään Kennyn tavaratalossa, mutta hänen omalaatuisesta äidistään tulee koko ajan vaativampi. Nyt olisi jo aika alkaa taistella jo omankin onnensa puolesta.

Maanläheinen taiteilijasielu, hieman outona pidetty Star Bluestone on nainen, jolla on kyky auttaa heitä kaikkia. Hän tietää kokemuksesta, että tärkeitä asioita tulee vaalia, sillä mahdollisuuden todelliseen onneen saa vain kerran elämässä.

Kirja kertoo läheisistä ihmissuhteista ja niiden loppumisesta – tavalla tai toisella, uusista aluista, itsensä löytämisestä sekä vanhojenkin asioiden vaikutuksesta nykypäivään lämpimästi ja herkästi. Mukana on toki myös ripaus taikaa, oikeaa magiaa sekä loppuun koottuna Natalien äidin mielenkiintoiset ohjeet elämää varten. Miellyttävä, herkkä ja koskettava lukuromaani tästä lajityypistä pitäville – tässä ei ole mitään kieroa eikä vastenmielistä, korkeintaan sielua hieman koskettavaa…

- Polgara (Julkaistu alunperin Kirjavinkeissä 16.2.2010.)

Cathy Kelly Gummeruksen sivuilla

Cathy Kellyn kotisivu